Sunday, December 18, 2011

Ornament Ain't Crime

Süs Cürüm Değildir*


I came across these easy-to-do ideas that look more chic than anything you can buy at the stores. Holiday decorating really brings out the creativity in some people!

Above, felted bell ornaments from the Purl bee, where a tutorial is provided.

Bu uygulanması kolay fikirler, mağazalardan hazır alınabilecek alternatiflerinden çok daha şık ve elegan görünüyorlar. Yılbaşı süslemeleri gerçekten de bazı insanların gizli kalmış yaratıcılıklarını ortaya çıkartıyor.


Üstteki keçeleşmiş yünden çan şeklinde süslerin yapımı the Purl bee'de.




Finally a deer head DIY I can actually accomplish. The tutorial is here but I wouldn't have seen it if it wasn't for April and May.


Nihayet becerilerim ve ulaşabileceğim malzemeler dahilinde bir geyik kafası yapım yöntemi


This gift wrapping idea from Time of the Aquarius is just genius. Creating a plaid pattern with plain materials is so much better than any fancy wrapping paper. My favorite ones in the photo above are the striped ribbon on kraft paper, and bakers' twine on matte black paper.

Time of the Aquarius'a ait bu hediye paketleme fikri şahane. Sade materyallerle kareli desen oluşturmak, süslü püslü paket kağıtlarından bile daha güzel olmuş. Üstteki fotoğrafta en beğendiklerim kraft kağıdı üzerine çizgili kurdele ve siyah mat kağıt üzerine "bakers' twine" denen iplik kullanılmış olanlar.


Another great idea using kraft paper comes from Bugs and Fishes. You can print and cut out any font you like, and combine any two different papers you like, the possibilities are endless.

Kraft kağıdını değerlendiren bir diğer yaratıcı fikir Bugs and Fishes'a ait. Beğendiğiniz herhangi bir yazı karakterini basabilir, herhangi iki farklı kağıdı kombine edebilirsiniz, seçenekler sonsuz.


I'm not posting this photo for the David Stark natural weave-trees from West Elm. I just like the string lights placed as a star shape.

Bu fotoğrafı West Elm'de satılan David Stark doğal-örgü mini konik ağaçlar için değil, yıldız şekli verilmiş yılbaşı ışıkları için gösteriyorum sizlere. 

1 comment:

cafenoHut said...

Şu Christmas olayı sona erdiğinde kendimi boşlukta hissedeceğim sanırım:))) Dediğin gibi o kadar yaratıcı şeylerle karşılaşıyorum ki, keşke 2 ay falan sürse şu hazırlıklar da ben de güzel güzel şeyler görsem diyorum:)
Şu yukarıdakilerin hepsi harika mesela...