Friday, November 12, 2010

Eye Candy

Bayram Şekerleri
{}
{}
The lovely colors are lifting the mood and making this office very pretty, despite the ugly plastic trash bin and not-my-cup-of-tea rug.
{}
Renklerin canlandırıcılığıyla güzelleşmiş bir ofis; hem de çirkin plastik çöp kovası ve zevkime pek uymayan halıya rağmen.
{}
{}
If you want to use fur in your home I suggest only using one that is attached to a live cat. Warms you up better. Best fur is live fur.
{}
Evinizde kürk kullanmak istiyorsanız yalnızca canlı bir kediye yapışık olarak kullanmanızı öneriyorum. Daha güzel ısıtır, hem çiçek dalında güzeldir.
{}
{}
{}
Bu resimlerden sonra bu bayram Türk Hava Kurumu'na bağışlanan post sayısında düşüş olmasından korkuyorum. 
{}
{}
{}
{}
Why not display your clothes as if in a boutique?
{}
Neden kıyafetlerimizi bir butikteymiş gibi sergilemeyelim?
{}
{}
Hepinize iyi bayramlar!

All images from Convoy's tumblr.

5 comments:

Anonymous said...

I did a photo wall like that in my room! Totally love the idea, great inspirations!

xx
K

Müge Hestbaek said...

Alisçiğim; Post isteğinde bulunmak mümkün mü bu blogda bilmiyorum. Eğer değilse unut gitsin ama senden bir ricam var. I need inspiration! Siyah kadife kocaman L koltuğumun arkasındaki iki duvarı photo wall yapmaya karar verdim. Daha doğrusu photodan çok topladığım illustrasyonların, paper cuttinglerin olacağı iki duvar. Yoksa tek mi olmalı? Tek tip çerçeve mi kullansam? Siyah beyazda sınırlı mı kalsam yoksa araya antik çerçeveler, bronzlar, oymalı kakmalı mat beyazlar filan da mı attırsam? karar veremiyorum. Photo wall post yapar mısın benim için? ama dediğim gibi, istek almıyorsan, hiç dert değil, unut gitsin!

VALENTINA ROMANO said...

your blog is very interesting

http://leroicoquette.blogspot.com/

Ellie Komoda said...

I want to live there! haha

Rhai and Coi said...

Loving all the room decors!

SIAMESESKY


SIAMESESKY


SIAMESESKY