Saturday, June 5, 2010

Lolly

{}
Even the ugliest of chairs can be pretty in transparent pink. The candy-like plastic makes up for the tubular chrome, which I truly cannot stand.
{}
En çirkin sandalye bile şeffaf pembe olunca güzelleşiyor. Şeker gibi plastik, normalde hiç tahammül edemediğim krom boru ayakları telafi ediyor.
{}
{}
Lick-a-delic! Reminded me of Massimo Gammacurta's logo-pops. You can check out his book here.
{}
Bana Massimo Gammacurta'nın logo lolipoplarını hatırlattı bu fotoğraflar. Kitabı da var.
{}
{}
Gucci above, Chanel below. / Üstte Gucci, altta Chanel.
{}
{}
First two images, Per Gunnarsson, second two Massimo Gammacurta.

11 comments:

Mela said...

Hi, your blog is lovely! And I really like this interior design so peaceful
xo Mela

vacation rentals miami said...

You're right, it's incredible, but for ugly chairs these are not bad at all, lol.

muralimanohar said...

I guess the simplicity of the chairs and table help you see past them and right out that gorgeous window?? But year, fold out crappy chairs really are ugly as heck.

modafobik said...

Sandalyeler iyi açmış mutfağı yaa içim aydınlandı bi süper (:

alis said...

Mela - Thank you :)

miami - If only we could paint every ugly thing pink :)

muralimanohar - Oh yes, it's huge and beautiful, we can't really see it but I'm guessing by the lack of curtains that the view is pretty awesome too.

modafobik - Acaba renklerinin şirinliğinden mi yoksa şeffaf olup ışığı engellemeyişlerinden mi? Doğru dedin valla :)

Müge Hestbaek said...

alisçiğim;
sandalyeler süper de, ben asıl şu zemin malzemesine bayılıyorum. Epoksi deniyor galiba buna değil mi? Bir dahaki evde acaba bundan mı yaptırsam parke yerine diyorum? Kullanışlı birşey mi bu, görüntü var ses yok mu? ne dersin?

alis said...

Mügeciğim, epoksinin artıları da var eksileri de. Kimyasal reçineli bir karışımdan yapılıyor. Yani bir nevi yerleri plastik kaplamak gibi. En sağlam zemin kaplamalarından biriymiş. Emiciliği yok, bu yüzden leke olmuyor. Fakat neyle temizlediğine dikkat etmen gerekiyor, kimyasal temizleyiciler epoksiyi bozabiliyor, sabun iz yapıyor. Bir de sanırım tozu çok gösteriyormuş. Örneğin koyu renk epoksi bu anlamda kabus olabilir, malum, bizim memlekette toz çok. Beni asıl endişelendiren tarafı ise uygulanması esnasında çıkan partiküller çocuklarda sakıncalıymış, astıma neden olabiliyormuş. Çocuklara zararlıysa büyüklere de zararlıdır bence. Kaplama yapılıp iyice temizlendikten sonra "cured" hale gelen epoksi bile alerjilere neden olabiliyormuş. Ev içinde tercih edildiği bir sürü örnek gördüm ama bence bu malzeme garaj vs. gibi her dakika içinde yaşamadığımız ortamlar için daha güvenli. Yapay malzemelerin hiçbirini yabancı kaynaklardan çok iyi araştırmadan kullanma bence, daha çok kısa süre önceye kadar yapı malzemelerinde asbest denen aşırı kanserojen madde kullanılıyordu örneğin. Kıyabilirsen parkeleri boyatmayı deneyebilirsin ama o da sanırım zamanla silinir ve trafiği yoğun alanlarda lekeler oluşabilir.

Müge Hestbaek said...

hmm... zararlı olma olayı fenaymış. ben şu beyaz görüntüye bayılıyorum. Üstüne ne koysan olur gibi bir zemin yaratıyor. Zaten hep derim, "beyaz temizliktir ferahlıktır" diye de "pek anneannesin" derler bana :)) Aynen dediğin gibi, iç mekanda kullanıldığını çok gördüğümden, zararlılık konusunu hiç düşünmemişim.
Teşekkür ediyorum aydınlatıcı bilgilere. :)))))

Tennis academy Melbourne said...

God love your blog those colors are really really fresh

Personal Injury Lawyers said...

THose Chanel and GUcci..candy are so so so cutie....

Family Lawyers Melbourne said...

I love the crystal idea really amazin g