Wednesday, August 31, 2011

Home

Yuva



Prints, Vol25

Hey, it's Ramadan holiday and everyone took the opportunity and fled south! I am roaming the streets of this abandoned city. Not really, I'm curled up at home as usual :) But of course I believe home is not something you leave behind, it's something you take with you wherever you go.

Herkese ister sevdikleriyle, ister tatil fırsatını değerlendirip deniz kenarında olsun; şeker gibi bir bayram dilerim. Ben mi? Terkedilmiş şehir İstanbul'un sokaklarında hüküm sürüyorum. Yok yok, her zamanki gibi evimde, yuvamdayım :) Zaten evin geride bırakılabilen birşey değil, insanın her zaman yanında taşıyabildiği bir duygu olduğuna inanıyorum.

8 comments:

Unknown said...

love those images? are they old- so cool...

Karen

Leah said...

ben senin blogunu çooook seviyorum. söyliyim dedim.

bi de huzurlu bayramlar dilerim. :)

alis said...

Karen - No, they're just drawings of old houses.

alis said...

Leah - Çoook teşekkür ederim, bu güzel yorum bana bayram şekeri oldu, çok mutlu oldum :) Sana da huzurlu ve mutlu bayramlar :)

Ova (Excuse My Reading) said...

ya istanbul 140 sehir içinde 109. olmus yasanabilirlik siralamasinda soklardayim...
senin de bayramin kutlu olsun biz burlarda bisey anlamadik bayramdan da :D

alis said...

Merope - Çok bezdirici ve ürkütücü olduğu bir gerçek ama gece yarısı bile yiyecek-su bulabilme, müzeler, sinemalar, hastaneler falan var en azından, biraz abartmışlar. Baktım da Bakü daha öndeymiş, daha neler. Tahran'ı geçmişiz Allah razı olsun.

Ben de birşey anlamadım bayramdan çünkü evde yalnızım. Geçen sene bayramda 7 buçuk saat trafikte hapsolunca ziyaretlerimi erken yaptım:)

1-2punch said...

I once read an add in a design magazine that said "when getting away means going home" I have tried to design my home that way!

Berceste said...

Cok sekerler, cok sekersin, gec de olsa sekerli bayram kutlu olsun :)