Friday, September 21, 2012

Aspiration





As a home owner, I don't think there is a single object from Muuto that I would not enjoy having in my apartment. As a designer I count Muuto among the brands that I aspire to work with one day. They now have a Pinterest account which I started following the instant I heard about it. That's where these photos are from. I love the grey color palette with the occasional yellows and greens.

Bir ev sahibi olarak; Muuto'nun ürettiği ve benim evimde sahip olmaktan keyif almayacağım tek bir obje yok. Bir tasarımcı olarak; Muuto kesinlikle bir gün çalışmayı hayal ettiğim markalar arasında. Artık  Pinterest'te olduklarını duyar duymaz tabii ki takibe aldım, bu fotoğraflar oradan. Aralarda sarı ve yeşillerle canlandırılan gri renk skalası çok güzel.

This post is NOT an ad, it's my honest views. This is an ad-free blog. / Bu yazı reklam niteliği TAŞIMAMAKTADIR, kişisel görüşlerimden ibarettir. Bu blogda reklamlara yer yoktur.

5 comments:

Anonymous said...

very nice:)))

ı'm waiting for you,too:http://cosmopatra.blogspot.com/

Anonymous said...

Aspiration görünce, benle aynı bölümü okuyan biri daha var herhalde dedim geldim :))) diğer anlamlarını unutuvermişim. Cok güzel tasarımlar fotoğraflar.

Meyvelitepe said...

Her güne bir post, çok sevdim bu yeni yöntemi:)
2. fotoğraftaki kova/çöp kutusu kapağının iç tarafına askı amaçlı eklenmiş parça ve 4. fotoğraftaki cam önünde durabilecek şekilde düşünülmüş kütüphane çok iyi fikirlermiş.
Muuto ile çalışma konusunda ise, Allah iyilik güzellikle gönlünün muradını versin çoc.:)

alis said...

Cosmo patra - Glad you liked!

Ashley - Mesleki deformasyon :)

Meyvelitepe - Kütüphane normal bir pencere önünde olmaz tabii ama boydan boya camın önüne yerleştirilmiş olması enteresan ve hoş, sen söyleyene kadar benim dikkatimi çekmemişti.

the round button said...

I love this brand. nice post, thank you!