Wednesday, May 9, 2012

1-2-3 Indigo


Quite possibly the most beautiful kitchen I have seen in a long time.

Çok uzun zamandır gördüğüm en güzel mutfak olması kuvvetle muhtemel.


A very simple and smart alteration that made a huge difference. It didn't lose it's character or end up kitsch, it's just brilliantly updated. I'm in love with this bed.

Eski bir yatak üzerinde uygulanmış basit ve zekice bir değişimin yarattığı farkı görüyoruz. Karakterini kaybedip rüküşleşmemiş, yalnızca gençleşip güzelleşmiş. Bayıldım bu yatağa.




Zoo; toys by Ionna Vautrin for Kvadrat. I'm against stuffed animals in grown-up homes but for this I can make an exception.

Zoo ("Hayvanat Bahçesi"); Ionna Vautrin tarafından Kvadrat için tasarlanmış kumaş oyuncaklar. Yetişkin evlerinde peluş, doldurulmuş hayvancıkları hoş bulmasam da bunlar için bir istisna yapabilirim.

1 theKitchn 2 Knack 2 Ionna Vautrin via Yatzer

14 comments:

Janne said...

OMG i love that whale!

HouseOfAnka said...
This comment has been removed by the author.
HouseOfAnka said...

Yatağın tekerlekleri <3 daha da güzel bir ayrıntıymış . Ben boyanmamış tercih ederdim , üzerindeki duvarda asılı duran geyik boynuzlarıyla (?) ve beyaz duvarlarla . Belki yatak da beyaz olabilir o konuda karar veremedim .

diana said...

Love the toys, simple and nice ! :)

Have a nice day !

Dina

cafenoHut said...

Mutfak konusunda sana kesinlikle katılıyorum. Deminden beri arada başka bloglara gidiyorum, pinterestte geziyorum ama dönüp dönüp mutfağa bakıyorum, gerçekten çok hoş.

alis said...

Janne - Me too, besides, I have a thing for whales!

House of Anka - Ben de tekerleklere dikkat etmemişim. Bazı kanepelerin aynı böyle ahşap, tekerlekli ayakları olur, onları da çok beğenirim. Beyaz zaten her mobilyaya yakışıyor, boyayan kişi ahşabı tamamen boyamak istememiş o yüzden böyle bir çözüm bulmuş. Hiç boyanmasa da gayet güzel olurdu, katılıyorum :)

diana- Thank you, you too! :) xx

cafenoHut - Beğendiğine sevindim, bu arada bunun kadar hoşuma giden bir mutfağa daha rastladım onu da bugün yarın bloga koymayı planlıyorum :)

Mert said...

Ben de mavi tonundaki mutfak dolapları hatrına tezgah başına geçip omlet yapabilirim! :)

The Lizard Queen said...

benim de cok uzuuun zamandir gordugum en guzel mutfak olabilir!!!

http://the-lizard-queen.blogspot.com/

ARZUM said...

ben bu blogu çok begeniyorum.ingilizce dili çok hoş.bastan beri turkce-ingilizce yazmak nefis ve orijinal bir fikir.
selamlar

Ana Herrero said...

I´m Ana from Argentina, I arrived to your blog from Daisy Pink Cupcake and I´m here to stay! ! You diserve thousands of "tea lovers" because your blog is great!!!

Hila said...

That bed is quite possibly the most beautiful bed I've ever seen.

alis said...

Mert - Omlet yapmak için güzel mutfağa ihtiyacın yok, haydi omleti şu anki mutfağında yap, böyle bir mutfağın olursa dolma sarmak gibi daha zahmetli işler yaparsın :)

Gizem - Beğendiğine sevindim.

Arzum - Teşekkür ederim, bir ara yabancı okuyucu sayısı daha fazlaydı sadece İngilizce mi yazsam diye düşünmüştüm ama şimdi dengelendi, iyi ki bırakmamışım :)

alis said...

Ana Herrero - Thank you for your kind words and welcome! I love Daisy Pink Cupcake!

Hila - I know, right? :)

Oglak Kizlari said...

I love it.
Thank you for sharing.

Best fm İstanbul