Wednesday, December 12, 2007

Love Tags

Sevgi Etiketleri

Hem bayram hem de yılbaşı çok yakın. Bu yılın trendi el sanatı hediyeler. Kendiniz de yapabilirsiniz, ya da el işi yapanları desteklemek için hazır yapılmışlardan alabilirsiniz. Kendiniz yaparsanız hediyenin yanında en değerli iki şeyi daha vermiş olacaksınız: sevginizi ve zamanınızı. Zamanım yok diyorsanız, hiç değilse içinde sevgi sözcükleri olan etiketler eklemeyi veya yapmayı deneyebilirsiniz. Çok şık oluyor.

Christmas is so close. New trend is giving hand made gifts. You can do them yourself or buy ready made hand crafts to support hand crafters. If you choose to do so, you will give not only the gifts but also your precious love and time. If you say "have no time" then try to add loving words to your gift tags.


Kuş resimleriyle Piglet Whispers' imzasıyla hazırlanmış bu etiketler çok şeker. Benzer desenler bulup yapmak ise çok kolay.

Gift tags with lovely birds by Piglet Whispers'. They are so cute.




Mavili, yeşilli, pembeli bu etiketler Amyelise tasarımı ve el yapımı; arkalarına minik notlar yazılarak hediye paketlerine eklenebilir. Benzerlerini yapmak içinse tek ihtiyacınız biraz hayal gücü ve bir kaç malzeme.

Blue, green and pink, lovely blend of colours. Amyelise design gift tags are very inspirational. Just add a little note behind, and perfect for gift giving.



Amyelise'ten yılbaşı özel. Kırmızı, yeşil ve noel babanın iç ısıtan sevimli yüzü sıcacık, sevgi dolu yılbaşı akşamları için.

Christmas cuties by Amyelise again. Reminds lovely and cozy holiday nights.



Yılbaşı renkleri olsun ama daha modern bir şeyler istiyorum diyorsanız bunlar tam size göre. Karton üstüne kumaş veya desenli kağıt, bir kaç çeşit kurdele, şık kabartmalı çıkartmalardan da eklediniz mi hediye etiketleriniz hazır.

If you think something more modern for Xmas gift tags, these are just for you.




Yine biraz karton, minik yapraklar ve kurdelelerle yapacağınız yılbaşı etiketleri hediyelerinize sıcaklık katabilir.

These beautiful handmade gift tags will reflect the Xmas spirit.




Sade her zaman zariftir ama vazgeçilmez yılbaşı sıcaklığını bu el yapımı etiketlerde olduğu gibi renklerle yakalamak mümkün.

These elegant handmade christmas gift tags may be another lovely choice for Xmas gifts.

2 comments:

Anonymous said...

Hi! I just discovered you blog, and LOVE every single thing on it! I would buy everything if I had the money!!

alis said...

Thank you, I'm so happy that you like my blog! Tell me about it, these are a huge series of wishlists that I'm posting :) Hope to see you again here, take care!