Saturday, March 24, 2012

Silje Aune Eriksen


Some of you may have already seen these photos of the home of Silje Aune Eriksen - photographed by Trine Thorsen, styled by Kirsten Visdal for Norwegian Elle Decor - but I just had to have them in my blog archive for future access. If you read this blog regularly you already know that I'm a huge fan of black and white, anything wood, Scandinavian style, Tom Dixon, and the color pink. This home has it all. I love it when a structurally beautiful interior is decorated in a way that is true to its character.

Silje Aune Eriksen'in evinin fotoğraflarını belki daha önce gördünüz, ancak sonradan blog arşivimden kolayca erişebilmek için hepsini bir araya toplamam şarttı. Bu blog'u düzenli okuyorsanız siyah-beyazı, ahşabı, İskandinav tarzını, Tom Dixon'ı ve pembe rengini ne çok sevdiğimi bilirsiniz. Bu evde hepsi bir arada. Halihazırda güzel olan bir yapı böyle karakterine uygun bir stilde döşendiğinde tadından yenmiyor.




The Tom Dixon Offcut stool. I had tried to capture its fluorescent glory in a photograph before, to no avail.

Tom Dixon Offcut tabure. Bunun floresanlığını daha önce fotoğraflamaya çalışmış, ancak rengin cırtlaklığını yansıtmayı başaramamıştım.



Doesn't it look nice to use neon pink tape for hanging pictures?


Üstteki gibi neon pembe bant ile duvara resim asmak ne hoş görünüyor değil mi?



Chair One, by Konstantin Grcic for Magis. / Chair One, Magis için Konstantin Grcic tasarımı.



11 comments:

cafenoHut said...

Gerçekten çok hoş bir ev. Sehpanın üzerindeki cupcake şeklindeki mumluklar, masanın üstündeki pembe noeon sepet, çalışma bölümü.. Her detay harika...

Unknown said...

blogunu çok begendim.. yabancı bloglara taş çıkartıyor =*

Georgi said...

just stumbled across your blog, really glad I did :) Its quite inspiring - i LOVE interior design and these photos are beautiful!

I'd love if you could visit my blog www.7wondersblog.net xx

Unknown said...

Daha önce de keşfetmiştim bu blogu ama unutmuştum, şimdi miaposta sayesinde yeniden bulduğuma çok sevindim hemen takibe aldım.

Herşey harika ama bu postta en çok dikkatimi çeken şey: "kendine ait bir oda" tavan arası konseptli üçgen çalışma alanı, müthiş güzel:)
Sevgiler,

http://www.hergunluk.com

Luzia M. said...

Omg, one day I want my home looking exactly like that! So fresh and perfect, very great ideias! xx

alis said...

cafenoHut - Sen de benim farketmediğim detayları farketmişsin :)

girlshygirlguide - Senin bloguna yazmıştım buradan da yazayım, ben de senin blogunu beğendim :)

Georgi - Glad you enjoyed, I certainly will!

Nazlıhan Şevik - Tekrar bulduğunuza çok sevindim :) Ben de çalışma köşesini çok beğendim, çöp torbası bile orjinal.

Luzia M. - I'm glad you found it as inspiring as I did :)

Müge Hestbaek said...

Alisçiğim,
Ben de bu ara eve ilk fotoğraftaki tel üzerindeki spotlardan alsam mı diye düşünüyorum. Ayrıca, karga detayına bayıldım! Bu arada bugün miapostta haftanın blogu seçildiğinden haberin var mı? :)

alis said...

Mügeciğim, haberim olmaz mı, sağ kolona da koydum bak :) Sağol yine de :)

Spotlar burada pek göze çarpmıyor, dekoratif olsun diye değil de geniş alanı aydınlatmak için konmuş olabilir diye tahmin yürütüyorum. 3. fotoda mutfakta da varlar. Böyle set spotları gibi değil de zarif ve ince olmalarını beğendim. Senin de ekstra ışığa ihtiyacın varsa kullan. Bende de tam tersi vampirlik durumu var, salondaki tavan aydınlatmalarını iptal edip kartonpiyer görünüşlü köpük ile kapattım; o salon illa loş olacak.

Müge Hestbaek said...

Alisçim ben de şu an vampir gibi yaşıyorum o yüzden bir şey yapmam şart oldu. Bir de duvara yapışık duran L koltuğumun arkasındaki iki duvarı senelerdir çerçevelenmeyi bekleyen ilüstrasyon, paper cut ve resimlerle dolduruduğumdan en azından onlar aydınlansın istedim. Bu çok zarif. Hem oturanın gözüne de gelmez. Sadece duvar aydınlatarak ortama da indirect ışık yaratır. Ikea'da vardır herhalde böyle bir şey.

Anonymous said...

O, o, o tezgahın üzerindeki sincap biblosu benim olmalı!!!

Molly said...

Whow!
Lovely hugs

Molly